Siirry sisältöön

OMSTART: STRATEGIER FÖR PSYKISK HÄLSA EFTER PANDEMIN

Samnordiskt toppmöte för psykisk hälsa 18-19.11. 2021 på Hotel Clarion Helsinki och online. Toppmötet är det fjärde samnordiska toppmötet om psykiska hälsa i Nordiska ministerrådes serie av toppmöten. Toppmötet ordnas som ett hybridmöte med möjlighet att delta både på plats i Helsingfors och via webben.

Nordiskt toppmöte för psykisk hälsa

Det nordiska toppmötet om psykisk hälsa har som målsättning att lyfta fram samhällsinsatser som stöder den psykiska hälsan, bygger psykisk krisberedskap och stärker den nordiska välfärdsstaten. På toppmötet diskuteras teman kring återuppbyggnaden av den psykiska hälsan efter coronapandemin i de nordiska länderna och suicidprevention under kristider. Toppmötet ordnas av MIELI Psykisk Hälsa Finland som en del av programmet för det finska ordförandeskapet i Nordiska ministerrådet 2021.

Deltagande och registrering

Toppmötet välkomnar experter, politiker, forskare, brukare och fackfolk till att gemensamt mötas kring nordiska diskussioner om psykisk hälsa. Toppmötet ordnas som ett hybridmöte med deltagare både på plats i Helsingfors och deltagare via webben.

Det är gratis att delta i toppmötet, men kräver registrering.