Siirry sisältöön
en sv

Uusi alku: Jälleenrakennuksen mielenterveysstrategiat

Neljäs Pohjoismaiden mielenterveyden huippukokous järjestetään 18.-19.11.2021 Hotel Clarion Helsingissä ja verkossa. Huippukokous on osa Pohjoismaiden ministerineuvoston järjestämää huippukokousten sarjaa. Huippukokous järjestetään hybriditapahtumana, johon on mahdollista osallistua paikan päällä Helsingissä tai verkon välityksellä.

Mielenterveyden huippukokous

Mielenterveyden huippukokouksen tavoitteena on nostaa esille yhteiskunnallisia toimia, jotka edistävät
mielenterveyttä, luovat henkistä kriisinsietoa ja vahvistavat pohjoismaisia hyvinvointivaltioita. Ohjelma nostaa esille pandemian jälkeisen mielenterveyden jälleenrakennustyön Pohjolassa sekä kriisiaikoihin liittyvän itsemurhien ehkäisyn. Huippukokouksen järjestää MIELI osana Suomen puheenjohtajuuskautta pohjoismaiden ministerineuvostossa vuonna 2021.

Kenelle

Huippukokous tarjoaa tilaisuuden pohjoismaisille asiantuntijoille, päättäjille, tutkijoille, kokemusasiantuntijoille ja virkamiehille tavata mielenterveyden edistämisen parissa. Huippukokous järjestetään hybriditapahtumana johon on mahdollista osallistua paikan päällä Helsingissä tai verkon välityksellä.
Osallistuminen on maksutonta, mutta vaati ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen paikan päälle on päättynyt, mutta etäosallistumisen ilmoittautuminen on vielä auki.